Se taie vinetele pe lung se cresteaza de mat multe ori,se presoara sare intre crestaturi,se lasa sa se stoarca amarala 30-40min. Cind sint gata se spala de sare si se storc bine. Intre crestaturi se umple cu beicon taiat cubulete si cascavalu ras.Deasupra se pune salsa de rosii...Le dam la cuptor 45min. SALSA:Intr-o cratita punem 2 ling.ulei,cind e fierbinte punam rosiile taiate cubulete ,sau conserva,cind incepe sa fiarba se adauga vinul,sarea piperul si usturoiul taiat maruntel. Se lasa sa fiarba pina incepe sa se ingroase. Cind sint gata vinetele mai presuram putin cascaval pe deasupra.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii