Vinetele se spala si se sterg cu un servetel. Se taie pe lung, se scoate mijlocul cu o lingurita (se lasa cam de 0,5 cm miez), se stropesc cu suc de lamaie si se presara sare si piper. Ceapa, jumatate din miezul de vinete, morcovul si ardeiul se taie marunt (eu le-am dat la robot) si se pun in tigaie pentru citeva minute. Se adauga rosiile taiate cubulete, apoi carnea, sarea si piperul (dupa gust) si se mai lasa 8-10 min la foc mic. Se adauga usturoul tocat marunt si patrunjelul taiat fin si se mai lasa 1-2 min. Cu aceasta compozitie se umplu vinetel si se presara pe deasupra cascaval ras.Se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul preincalzit. Se lasa aproximativ 50 min la 180 grade celsius.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii