Reteta de vinete umplute cu carne. Vinete umplute cu carne reteta simpla si delicioasa.
Reteta de vinete umplute cu carne este preferata mea. O fac toata vara cu vinete si rosii din gradina mea si este mereu apreciata.
Intai de toate spalam vinetele si le curatam coaja stil pijama. Umplem un vas mare cu apa, dizolvam sarea si scufundam vinetele pentru 30 de minute. Asezam deasupra o farfurie mare cu o greutate pentru a fi acoperite complet cu apa sarata. Dupa aceea le clatim, le uscam si le prajim bine pe toate partile intr-o tigaie incapatoare, pana se rumenesc frumos si se inmoaie.
In alta tigaie incingem uleiul si calim ceapa tocata cateva minute, adaugam carnea tocata si o lasam pana dispare tot lichidul si incepe sa se prajeasca. Adaugam rosiile date pe razatoare, bulionul, sare, piper si frunzulite de cimbru proaspat. Lasam amestecul sa scada si stingem focul.
Transferam vinetele intr-o tava pentru cuptor si le desfacem pe mijloc pentru a putea pune umplutura. Decoram cu felii de rosii si jumatati de ardei bulgaresc.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C, bagam tava cu vinete si gatim 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.
In momentul servirii presaram patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii