Se incinge cuptorul la 200gr.. Se condimenteaza carnea cu sare, piper, coriandru si chimen. Se spala vinetele, se indeparteaza codita, se taie in doua pe lung si se ung pe latura taiata cu 1 lingura cu ulei. Se aseaza - cu taietura in sus - pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau 15 minute la cuptor.
Se spala ardeiul, se curata de seminte si nervuri si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, iar rosia, curatata de pielita, se taie bucatele. Se incing 2 linguri de ulei intr-o cratita si se prajesc, circa 5 minute, carnea, ardeiul, ceapa si usturoiul, dupa care se adauga rosia, sarea si piperul. Se umplu vinetele cu amestecul de carne si legume, se mai dau 10 minute la cuptor si se servesc fierbinti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii