Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de tot ,sa ramana cativa milimetri netaiati. Desfacem usor feliile si presuram sare si ierburi aromate, apoi in fiecare deschizatura punem o felie de rosie, una de sunca si una de cascaval. Asezam vinetele in tava in care am pus hartie de copt, presaram putina sare, ierburi aromate, ulei de masline si cascaval ras,apoi dam tava la cuptor. Cand cascavalul s-a topit atunci vinetele sunt facute. Sa aveti mare pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta usor de preparat si cu un gust deosebit!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii