Se spala vinetele si se taie in felii de 1/2 cm. De-a lungul vinetei. Se sareaza si se lasa sa se scurga apa din ele, apoi se sterge fiecare felie cu un servete. Se incinge ulei, se trece felia de vinata prin ou batut, numai pe o parte si acea parte se prajeste pana se rumeneste. Se scot si se pun pe servete de hirtie, sa absoarba surplusul de ulei. Se amesteca bine carnea cu 1 ou, pesmet, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper si boia. Se ia cate o felie de vinata, cu partea prajita in jos, se pune pe ea o lingurita de umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o cratita, ca sarmalele, se adauga pasta de rosii sau bulionul, apa pana la acoperire si se fierb la foc mic 40 minute.
Pofta buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii