Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei pana devine alba. Vinetele se taie pe jumatate si se scobeste o parte din miez. Se ung vinetele cu ulei si se presara sare, se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se aseaza carnea peste vinete, apoi cascavalul ras si rosiile feliate si se mai dau 5 minute la cuptor. Din pasta de rosii, sau bulion, sare si piper se face un sos care se pune la fiert cateva minute apoi se adauga peste vinete. Se servesc fierbinti cu smantana.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii