Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii