Vinete picante in stil chinezesc cu ardei iute si usturoi. Reteta simpla, aromata si absolut delicioasa. Afla cum sa pregatesti acest fel de mancare rapid si usor pentru o masa savuroasa si plina de arome intense!
Sarati fasiile de vanata si lasati-le sa stea timp de 15 minute pentru a elimina amaraciunea. Clatiti-le bine si uscati-le cu un prosop de bucatarie.
Intr-o tigaie mare sau wok, incalziti uleiul la foc mediu-inalt. Adaugati vinetele si prajiti-le pana devin aurii si moi, aproximativ 5-7 minute. Scoateti vinetele din tigaie si puneti-le deoparte.
In aceeasi tigaie, adaugati ardeiul iute si usturoiul. Caliti timp de 1-2 minute, pana cand devin aromate, avand grija sa nu ardeti usturoiul.
Adaugati sosul de soia si zaharul in tigaie, amestecand bine pentru a combina aromele.
Puneti vinetele inapoi in tigaie si adaugati apa. Amestecati bine si lasati sa fiarba pentru 2-3 minute, pana cand vinetele absorb sosul si totul este bine combinat.
Gustati si ajustati condimentele, adaugand sare daca este necesar.
Serviti vinetele fierbinti, alaturi de orez sau taitei.
Aceasta reteta simpla de vinete in stil chinezesc este rapida de preparat si plina de arome intense, perfecte pentru o masa delicioasa si reconfortanta.
Incearca si reteta de tocanita simpla de vinete, salata de vinete cu ardei copti sau vinete chinezesti in sos picant. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii