VINETE PASAREA MAIASTRA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete - 2 bucati,
  • kaiser - 70-100 gr,
  • rosii - 1-2 bucati,
  • ardei dulce - 1 buc.
  • cascaval tare - 100 g,
  • maioneza,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se usuca vinetele, se taie-n doua pe lungime, apoi fiecare bucata rezultata se taie ca sa rezulte un evantai. Intre \"acordeoane\" se presara sare si se lasa 30 minute. Apoi se spala sarea si se usuca cu un prosop vinetele. Kaiserul, rosiile, cascavalul - se taie feliute, arediul - in fasii.

Se pun alternativ intre \"lamele\" vinetei ingredientele taiate, se pipareaza. Apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se toarna maioneza - in taieturi - si se presoara cu usturoi maruntit.

Vinetele se pun la cuptor timp de 40 minute. Se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise