Vinetele se taie felii,se oparesc,se sareaza si se lasa la scurs.
Dupa ce s-au uscat se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Se pregateste un aluat ca pentru clatite din ingredientele de la aluat.
Branza rasa se amesteca bine cu galbenusul.
Luam cate doua rondele de vinete si le lipim cu crema de branza, le apasam putin sa nu se dezlipeasca,le trecem prin aluatul de clatite si le rumenim in ulei.
Se pot servi cu sos de rosii sau ketch-up.
Pentru a fi mai crocante se poate adauga in aluatul de clatite 2-3 linguri de pesmet,adaugand si putin lapte ca sa nu se ingroase prea mult.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii