Vinetele se taie felii,se oparesc,se sareaza si se lasa la scurs.
Dupa ce s-au uscat se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Se pregateste un aluat ca pentru clatite din ingredientele de la aluat.
Branza rasa se amesteca bine cu galbenusul.
Luam cate doua rondele de vinete si le lipim cu crema de branza, le apasam putin sa nu se dezlipeasca,le trecem prin aluatul de clatite si le rumenim in ulei.
Se pot servi cu sos de rosii sau ketch-up.
Pentru a fi mai crocante se poate adauga in aluatul de clatite 2-3 linguri de pesmet,adaugand si putin lapte ca sa nu se ingroase prea mult.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii