Se spala si se curata vinetele, se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs pe hartie absorbanta. Intre timp se prepara compozitia pentru pane. Se bat ouale cu sare si pier adaugandu-se treptat faina si apa pana se obtine o compozitie ceva mai subtire decat smantana. Dupa ce vinetele s-au scurs de apa se trec prin compozitia de pane si se rumenesc in tigaie. Eu cand le scot le asez din nou pe hartie absorbanta. Vinetele absorb foarte mult ulei la prajire si s-ar putea sa fie gretoase.
Se aseaza vinetele pane intr-un castron mai larg.Deasupra lor se razuie cascaval si se presara un pic de marar( fie el si uscat),
Se prepara sosul de usturoi.Se piseaza cateii de usturoi.Se adauga un pic de sare, piper, ulei si iaurtul.Se obtine un sos omogen care se toarna peste vinete.
Se pot servi atat calde cat si reci, ca si aperitiv.
Pofta mare:)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii