Vinetele se curata partial de coaja pe lungime,se taie felii, se sareaza; O treime din cantitatea de cascaval se rade; -sunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri, cam de marimea feliilor de vinete; Ouale se sparg intr-un vas, se bat, se amesteca apoi cu cascavalul ras si se condimenteaza cu sare si piper; Feliile de vinete se trec prin faina, se pun intre o felie de sunca si una de cascaval, apoi se trec impreuna prin compozitia de ou si prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei, la foc moderat, pe ambele parti; Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie absorbante pentru a absorbi uleiul in exces si se servesc fierbinti.
SFAT: este indicat ca feliile de vinete dupa ce au fost trecute prin faina sa fie trecute si prin ou pentru a se lipi de ele feliile de cascaval si sunca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii