Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs. Soia se pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce este fiarta se pune la scurs si o presam cu o lingura. Taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si le calim 5 minute amestecand continuu Apoi, se adauga bulion dupa gust si soia si se condimenteaza cu piper, sare dupa gust si condimente aromatice.
Ungem o tava cu unt, punem un strat de vinete, apoi compozitia cu soia, bucati de branza sarata sau cascaval si alt strat de vinete. Smantana o amestecam cu oul si o punem peste vinete,eu am pus apoi si branza topita pe care am taiato felii subtiri si presaram cimbru. Dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii