Vinetele se coc si se curata de coarja.In timp ce fiebe laptele,vinetele se lasa sa se scurga.Cand laptele da in clocot se adauga vinetele tocate si se lasa sa fiarba impreuna.
Se amesteca mereu pana amestecul devine gros ca un piure.Se potriveste de sare si piper,se adauga si lingurita de zahar,untulsi se amesteca totul pe foc mic pana vinetele devin albe.
Se serveste fierbinte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii