Vanata spalata,uscata,taiata cubulete,pudrata cu sare,se caleste in putin ulei iar dupa ce s-a rumenit,se opreste focul se adauga usturoiul taiat,cascavalul cubulete mici,se amesteca repede apoi se imparte compozitia in forme mici termorezistente,deasupra se pudreaza cu piper,oregano,se pun cubulete de branza cu mucegai si rosii oparite si curatate de coaja;se lasa la cuptor 20min si se serveste imediat cu paine prajita.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii