Se taie vinetele rondele de aproximativ 1 cm grosime, se taie aceste rondele pe jumatate, se dau cu ulei pe ambele parti si se pun pe gratarul incins cam 4 minute pe fiecare parte. Ceapa se toaca destul de mare si se pune la prajit intr-o cratita cu o lingura de ulei. Se prajeste pana ce se inmoaie bine si apoi se adauga rosiile curatate de pielita si taiate in bucati mari si pasta de ardei dulce. Se lasa pe foc pentru 5 minute apoi se stinge focul si se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tava cu peretii inalti se aseaza un strat de sos de rosii, apoi un strat de vinete, se continua cu un strat de sos de rosii dupa care se presara pesmet, cam 4-5 linguri, si se continua cu un strat de vinete, apoi sos de rosii si ultimul strat de vinete. Se presara cascavalul ras si amestecat cu 4 linguri de pesmet si se da la cuptor pentru 30 minute, pana se rumeneste frumos.Se poate servi si rece.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii