Tai vinetele in felii, le oparesti cu apa sarata, le pui la scurs, apoi le prajesti in ulei.
Intr-o cratita, topesti untul, adaugi faina si amesteci pe foc potolit 2-3 minute, apoi stingi cu lapte.
Sosul legat il amesteci cu smantana.
Intr-o forma care merge la cuptor, asezi un strat de vinete si un rand de sos alb cu smantana.
Alternezi straturile si la sfarsit presari cascavalul ras amestecat cu o lingura buna de pesmet si dai totul la cuptor, pana se rumeneste cascavalul, iar vinetele s-au inmuiat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii