Tai vinetele in felii, le oparesti cu apa sarata, le pui la scurs, apoi le prajesti in ulei.
Intr-o cratita, topesti untul, adaugi faina si amesteci pe foc potolit 2-3 minute, apoi stingi cu lapte.
Sosul legat il amesteci cu smantana.
Intr-o forma care merge la cuptor, asezi un strat de vinete si un rand de sos alb cu smantana.
Alternezi straturile si la sfarsit presari cascavalul ras amestecat cu o lingura buna de pesmet si dai totul la cuptor, pana se rumeneste cascavalul, iar vinetele s-au inmuiat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii