Se curata vinetele de coaja, se taie de la mijloc in doua si inca o data in doua, dintr-o vanata sa iesa 4 parti. Apoi se taie la lungimea de 1 cm sau mai mare cum vreti apoi se pun intr-un vas cu apa care sa aiba in ea sare si un pic de zahar sa iasa iuteala din vinete. Se scot din apa, se fac chiftelele normal, se prajesc un pic ,se pun deoparte se prajesc vinetele, cind se scot se pun pe o farfurie cu servetele sa se duca uleiul. Dupa aceia se pune in tava de cuptor la fund se pune chiftelele deasupra se pun vinetele, deasupra se pun ardeii care si ei sint un pic prajiti. se taie rosiile felii se pun deasupra . La urma se pune intru-un vas 1 pahar de apa ferbinte bulionul, un pik de ulei, sare, piper se pune peste chiftele se dau la cuptor 300 grade p
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii