Spalati cartofii, ii puneti intr-o cratita la fiert.
Spalati cartofii, ii puneti intr-o cratita la fiert.
Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii lasati sa se racoreasca 10-15 minute.
Ii decojiti si ii taiati felii pe rotund.
Vinetele le spalati, le taiati rondele potrivit de subtiri.
Le presarati cu sare, piper, puneti si uleiul, le amestecati.
Incingeti o tigaie antiaderenta sau un grill, rumeniti feliile de vinete pe ambele parti, apoi le scoateti pe un platou.
Rosiile decojite le tocati marunt. Adaugati sare, piper, oregano, usturoiul curatat si pisat.
Cascavalul si mozzarella le dati pe razatoarea mare si le amestecati.
Intr-un vas de ceramica asezati un strat de vinete, le ungeti cu putin sos de rosii.
Puneti felii de cartofi, apoi restul de sos de rosii.
Deasupra puneti ultimul strat de vinete.
Presarati amestecul de cascaval cu mozzarella peste tot.
Introduceti vasul in cuptorul la incins, la 190 de grade.
Cand deasupra s-a format o crusta aurie, scoateti preparatul din cuptor.
Il puteti servi simplu, sau ca si garnitura, cu o salata, pentru ca este delicios indiferent de cum il veti manca.
Sa aveti pofta!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii