Spalam vinetele si le dam pe razatoare.
Spalam vinetele si le dam pe razatoare.
Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim, amestecand continuu, pana se inmoaie. Le lasam sa se racoreasca putin apoi le punem in borcane, inchidem bine capacul si le fierbem la bain-marie circa 20 de minute. Scoatem borcanele din apa si le punem sa se raceasca incet, cu capacul in jos, sub o patura, pana dimineata. Le asezam frumos in camara si le folosim la nevoie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii