Vinete

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Doua vinete mari
  • doi cartofi mari
  • sapte cepe potrivit de mari
  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg carne porc
  • ulei 1/4 l
  • sare
  • supco
  • piper.

Mod de preparare

Se taie carnea cuburi 3/3cm. si se prajeste in ulei pina devine rumena. Se scoate afara si se pune intr-un vas rezistent la foc. In uleiul ramas se prajesc cartofii taiati feliute pina incep a se rumeni. Se scot afara si se pun peste carne. Sase cepe se taie in cuburi mari, se calesc in acelasi ulei pina devin sticloase. Se scot si se pun peste carne si cartofi. Se calesc vinetele, care au fost taiate in cuburi mari. Cind acestea se inmoaie putin, se scot si se pun in vasul cu carnea, cartofii si ceapa. In uleiul ramas se pune ceapa ramasa, taiata foarte marunt, se caleste, se adauga apoi rosiile taiate. Se prajesc impreuna citeva minute dupa care se adauga supco, piper si doua cani de apa. Cind toata compozitia clocoteste din nou, se ia si se toarna peste ingredientele precedente. Se da la cuptor, la foc potrivit timp de o ora. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise