Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iar
celalalt mar se curata si se taie feliute subtiri.
Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,
apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte.
Puteti opta si pentru varianta de a nu folosi suc de mar si in acest caz veti folosi un singur mar...Ambele variante sunt delicioase...
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii