Versa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Versa

Ingrediente

  • -1 pupla pui
  • -1 bucata coasta sarata (se poate pune si proaspata)
  • -1 os alb sarat
  • -1 bucata de gusa sau sunca
  • -1 chorizo(cirnat)
  • -1 cirnat de singe
  • -1 bucata de dovleac
  • -2 morcovi
  • -3 fire de telina
  • -500 gr de fasole pastai(teci)
  • -1 borcan naut fiert 400 gr
  • -100 gr de orez
  • -4-5 litri apa
  • -3.4 foi de menta.
  • -1 cartof mare.

Mod de preparare

Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de mult si o recomand. cu toate increderea :) sper sa va fie pe plac.

-Luam o oala de 7-8 litri si adaugam :Copanul,osul si coasta se desareaza inainte.,morcovul razuit ,spalat si tait in rondele groase,telina si ea spalata si taiata in 2-oua,apa, si lasam sa fiarba cca 1 0ra la foc mic.

-Intre timp curatam pastaile de ate ,le taiem in bucatele mici si le spalam,lasam deoparte

-Taiem rondele cirnatii.

-Scurgem nautul de zeama pe care o are in borcan si lasam la scurs.

-Dovleacul il curatam si pe el de coaja si il taiem in bucati mai groase.

-La fel si cartoful si il lasam in apa pentru a nu se face negru.

-Dupa ce a fiert mincarea ,se adauga pastaile si cirnatii, lasam sa mai fiarba 20 de minute,apoi adaugam:dovleacul,orezul,cartoful si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute.Taiem marunt firele de menta si le punem in mincare.

-Se serveste in felul urmator:carnea se scoate intr-o farfurie si supa se serveste in alta farfurie si fiecare mesean isi adauga carne dupa plac.

-Se poate servi si cu o salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise