Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte.
Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte.
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in cubulete si usturoiul tocat. Cand incep sa se inmoaie, adaugam si ciupercile taiate cubulete si lasam la calit cateva minute atat cat sa fie bine gatite, fara a prinde culoare.
Trecem nautul si ierburile proaspete prin robot, iar morcovul si dovlecelul prin razatoare. Dovlecelul ras trebuie scurs bine de excesul de lichid.
Intr-un castron punem pasta de naut, amestecul de ciuperci, morcovul si dovlecelul, oul, faina, chimionul, chilli, sare si piper. Se lasa la frigider pentru 30 de minute.
Intre timp, stoarcem bine varza rosie si o amestecam cu maioneza. Taiem vanata in felii, o dam cu sare, oregano si ulei de masline si o punem pe grill pana se coace pe ambele parti.
Impartim amestecul in patru parti egale si cu mana sau cu ajutorul unul inel de inox formam chiftele nu prea groase, pe care le prajim in tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc pe ambele parti.
Pentru a servi, taiem painile in jumatate si le umplem cu varza, branza, felii de rosii, mai apoi chiftelele si feliile de vanata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii