Varza se spala bine si se toaca marunt;
Dovlecelul, rosiile si morcovii se taie in rondele, usturoiul se piseaza, verdeata se toaca;
Sarea se pune in apa clocotita, astfel se prepara saramura. Se lasa sa se raceasca;
Toate legumele se asaza in straturi, intr-un vas de sticla, iar intre straturi: usturoi si morcovi;
Se toarna saramura peste legume, se acopera cu o panza sau tifon;
Se lasa timp de 3 zile la temperatura camerei, dupa care se tine la rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii