Varza murata cu ciolan afumat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Varza murata cu ciolan afumat

Ingrediente

  • - 1 ciolan afumat;
  • - Varza murata de vara conform retetei anterioare;
  • - 50 ml ulei;
  • - Piper;
  • - Boia de ardei;
  • - Cimbru.

Mod de preparare

1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.

2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu.

3. Se completeaza cu apa calda pentru a putea fierbe, se da focul mic si se lasa timp de 1 ora pana se inmoaie varza.

4. Se potriveste cu piper si boia si cimbru si se mai lasa 10-15 minute.

5. Se serveste cu mamaliguta calda, ceapa si ciusca.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise