1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.
2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu.
3. Se completeaza cu apa calda pentru a putea fierbe, se da focul mic si se lasa timp de 1 ora pana se inmoaie varza.
4. Se potriveste cu piper si boia si cimbru si se mai lasa 10-15 minute.
5. Se serveste cu mamaliguta calda, ceapa si ciusca.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii