Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.
Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.
Intr-o oala de tuci, calim in ulei incins, ceapa tocata marunt si ardeiul gras rosu, apoi adaugam varza taiata fideluta, amestecam bine cu un pic de piper, punem 2-3 foi de dafin, carnatii si pasta de tomate, diluata intr-o ceasca de apa. Dam totul la cuptor, cca. 45 de minute, pana se rumeneste si scade toata zeama. Se serveste fierbinte, cu mamaliga si un ardei iute!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii