Varza se tine la desarat in apa rece cateva ore sau de seara. Calim ceapa tocata marunt, adaugam ciolanul taiat bucati, varza tocata foarte fin din cutit amestecam mereu sa nu se prinda si lasam la inabusit acoperind cu capac. Adaugam condimentele si pasta de rosii. Deabea acum potrivim de sare daca este cazul pentru ca varza si bulionul sunt sarate. Transferam varza intr-o tava de iena, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru aproximativ o ora. Se serveste cu mamaliguta mai moale si ardei iute
Tipsuri pentru un rezultat exceptional:
-atat la varza calita cu varza dulce cat si la varza murata nu se foloseste deloc apa, pentru a nu se prinde de cratita folosim suc de rosii si amestecam mereu in ea pana sa o dam la cuptor.
-folositi un ciolan mai grasut, eu am nimerit unul cu multa carne si fara grasime
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii