Se pun pe un gratar de teflon, costita feliata si vinetele taiate 1 cm. grosime. Se adauga putin cite putin ulei, functie de evolutia prepararii. Cind costita si vinetele sint rumenite pe ambele parti, se scot si se pun pe un platou. Se mai adauga ulei si se pune pe gratar varza feliata 1/2 cm.grosime. Se caleste pina devine rumena, apoi se adauga costita, rosiile, supco, piperul si putina boia.Se continua cam 5 minute, pina cind totul se omogenizeaza, toate ingredientele fiind cuprinse de un sos minunat obtinut.La final, totul se serveste cu vinetele la gratar.O reteta inedita si foarte gustoasa. Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii