Varza englezeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza de 1 kg
  • 150 g unt
  • 150 g smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita pesmet
  • 1 lingurita sare
  • piper praf

Mod de preparare

Dupa ce se curata, varza se taie in patru si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda in care s-a dizolvat o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert se scoate varza si se lasa 1 minut intr-o strecuratoare pentru a se scurge de apa, apoi se aseaza pe un platou de servit. Se topeste untul in care se prajeste foarte putin pesmetul si se toarna peste varza. Se adauga peste varza praful de piper, smantana si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cat se poate de cald.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise