se curata varza de Bruxelles de foitele exterioare, se scoate cotorul cu un cutit ascutit, se spală si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. După ce a fiert 10 min., se pune într-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Se pune la topit untul intr-o tigaie, se caleste nitel ceapa taiata julien si prazul taiat rondele. Se adauga jambonul si baconul, busuiocul,sare, piper si doar se amesteca incet toate ingredientele din cratita, pe foc ! Se tapeteaza un vas de ceramica sau yena cu unt si pesmet, se aseaza un strat de varza, compozitia de jambon si bacon, se presara busuioc, oregano, patrunjel verde si se acopera cu ultimul strat de varza. Se pune deasupra o lingurita de unt, se presara emmentalul sau parmezanul si se pun si cateva fasii de bacon. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute. Se poate servi simpla sau ca garnitura sau cu un sos béchamel.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii