Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura de unt sau de margarina, dupa preferinte. Eu am folosit margarina. Dupa ce am scurs varza, am asezat-o in acest vas. Cele 2 oua se bat cu jumatate din cantitatea
de cascaval si se toarna peste varza. Smantana se desface cu laptele rece si se toarna peste celelalte. La fel am procedat si cu cealalta lingura de margarina pe care am topit-o si am amestecat-o bine cu faina alba. Se folosesc si condimentele intre straturi. La urma am intins feliile de salam, am presarat cele 2 linguri de pesmet si ce a mai ramas din cascaval. Am pus la cuptor pentru 20 - 30 de minute. E tare bun! Trebuie avuta grija sa nu se fiarba varza de bruxelle prea mult. In rest e foarte simplu de pregatit.
Reteta aceasta am gasit-o pe net la http://gospodini.blogspot.com/, numai ca eu am adaugat in plus cele cateva felii de salamior.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii