Se portionaza rata dupa ce este spalata se pune intr-o tava unsa cu putin ulei,rata o dam cu sare si piper,punem si 200 ml apa o bagam la cuptor pina se face.
Varza murata o spalam o scurgem,o taiem cum se poate de mic,o punem intr-o oala cu ulei la calit,adaugam putina apa pina este calita cind este gata adaugam 2 linguri bulion,o mai lasam 5 minute pe foc dupa care o punem in tava cu rata si o mai lasam la cuptor 15 minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii