Intr-o tigaie teflon se unge cu un pic de ulei de folare si se pune la incins. Se adauga ghimbirul tocat foarte fin sau ras pe razatoare inpreuna cu ceapa. Se lasa la inmuiat si se adauga varza tocata. Se amesteca. Se lasa la prajit dar numai cit sa patrunda varza un pic. Aldente. Se adauga piperul, sosul de soia si sosul de stridi. Se gusta si se aduga sare numai daca este necesar. Atentie si sosul de stridii si cel de soia contin sare.
Se serveste cald. Eu l-am pus langa peste prajit si a mers de minune.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii