Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10,15 minute cat se incalzeste apa.Cand apa clocoteste se adauga costita si se lasa sa fiarba 40 min la foc potrivit.
Daca scade prea tare adaugati apa calduta.Varza se clateste bine de sare in exces si se lasa sa se scurga dupa care se adauga peste costita.
Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie cubulete si morcovul la fel si se adauga peste costita si varza.Dupa cateva clocote se potriveste de sare,piper si se adauga sucul de rosii.Inainte de a pune sare e recomandat sa gustati mai intai.Sa nu fie prea sarata dat fiind ca varza am frecat o cu sare.
Se continua fierberea inca 15 min la foc potrivit.
Serviti cu un ardel iute.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii