Ingrediente
1 varza mare sau 2 mai mici, carne de pui (3-4 copanele), dupa preferinte, 2-3 carnati afumati, 2-3 cepe medii, mustar, sos de soia, bulion, sare, piper, praf de usturoi, 2-3 foi de dafin , apa
Dificultate: Medie | Timp: 3h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Pentru gatit, se toaca varza marunt si se freaca cu sare. Eu dupa acest proces o si storc bine de zeama (nu mai ai asa probleme stomacale dupa consum). Se toaca ceapa si, in tava unsa cu ulei, se adauga varza, ceapa, carnatii taiati felii si piper. Bulionul il dizolv in vreo 200 ml apa si il torn pe deasupra. La urma adaug copanelele, folie de aluminiu si totul merge la cuptor, initial la 200 de grade C, timp de 45-60 minute, apoi, in functie de cuptor si de tava, cobor temperatura la 150- 170 grade C, inca 30 de minute. Scot apoi folia de aluminiu pentru a se rumeni varza si adaug foile de dafin. Se mai lasa la cuptor pana se rumeneste varza atat cat ne dorim.
Pofta buna!