Carnea se inabusa in 50 g de untura/ulei cu 50 ml de apa. Varza se inabusa in 100 g de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga 750 ml de supa de oase, chimen, smantana si faina dizolvata cu 500 ml de apa rece si se fierb impreuna cu carnea cca 40 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii