Varza o taiem fideluta si o facem cu putina sare.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Rosia si ardeiul, le spalam , le stergem , apoi le tocam marunt.
Carnea o taiem in cubulete potrivite de 2-3 cm.
Intr-un vas de tuci topim untura , apoi sotam ceapa, ardeiul si rosia in ea. Cand sunt bine facute adaugam cuburile de carne si le prajim pe toate partile pina isi schimba culoarea.
Adaugam apa pina depaseste carnea, apoi adaugam varza , cimbrul si mararul verde .
Condimentam cu piper proaspat macinat si adaugam apa atat cat sa ajunga la nivelul de sus al verzei.
Reducem focul la mic, acoperim vasul si lasam o ora sa fiarba bine carnea si varza.
Dupa o ora adaugam bulionul si lasam sa mai fiarba toate pina sunt bine patrunse.
Nu este nevoie sa amestecam varza cu carnea, pentru ca daca sunt la foc mic, acestea se vor patrunde bine.
Daca mai este cazul, adaugam si putina sare.
Cand toate sunt bine facute, servim varza alaturi de carne.
Cine doreste, la servire, poate adauga o lingura cu smantana.
Varza asta a doua zi va fi si mai bună, i se patrund toate aromele...
Pofta mare !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii