Varza acra se caleste in ulei,al dente. Orezul se fierbe separat in apa sarata se scurge, se amesteca cu 1,2 linguri smantana. Se caleste carnea cu mirodenii. Se unge fundul unei tavi cu smantana,se pune un rand de varza, unul de carne unul de orez. Peste orez se pune smantana sa-l acopere, peste orez din nou varza. Se poate repeta operatia. Dar totdeauna, peste ultimul strat de varza se pune smantana din belsug. Secretul gustului, consta in smantana GRASA . Se tine la cuptor o jumatate de ora, sau pana ramane putina zeama. Cine o pregateste, trebuie sa uite de calorii.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii