Se curata ceapa se spala si se toaca cat mai fin in cubulete.Se pune la prajit in uleiul bine incins pana devine aurie,se adauga bulionul sau rosiile in bulion cubulete,se adauga putina apa ca devina ca un sos si se lasa sa mai fiarba inca 2 minute pana scade apa.Varza care a fost deja data prin razatoare sau tocata fin se adauga ,foile de dafin si se lasa la fiert 1 ora din cand in cand se mai adauga apa sa nu se prinda si amesteca in ea.Se potriveste de sare si piper si se serveste cu mamaliguta calda.POFTA BUNA.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii