Un pus la calit ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie am adaugat bucatile de carne afumata. Am adaugat si rosiile in bulion si am lasat cca 1 min. Am pus si varza tocata marunt (si frecata cu sare mare) si 100 ml ulei, si am lasat sa "fiarba" cca 30 min. Cand varza era aproape gata, am pus marar tocat si am mai lasat 10 min.
Sa aveti pofta!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii