Se taie ceapa maruntel,se caleste putin,se pune ardelul si el taiat marunt,dupa cate se adauga rosiile,se sareaza,se lasa cam 5 min la foc lent,dupa care se adauga varza taiata marunt,coasta afumata si carnaciorii.Se lasa toate cam jumate de ora la foc mic,acoperite cu capac ca sa-si lase propria zeama. Timp in care se mai amesteca din cand in cand pt a nu se prinde de fundul oalei. La finalul prepararii,se adauga putin piper, o lingurita rasa de boia dulce si un varf de cutit de boia iute daca place.si intr-un final cand e gata se adauga patrunjelul taiat marunt. Si... gata.
POFTA MARE LA FIECARE.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii