Daca varza este prea sarata se tine in apa o ora.
Apoi se taie fidea sau cum doriti.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei intr-o oala destul de incapatoare,apoi se adauga varza,piper si apa cat sa o acopere,si carnatul taiat bucati mai groase sa nu se sferme.
O lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama de tot.
Cand zeama a scazut cat de cat se adauga pasta de tomate,cimbru,mara si amestecam.
Se serveste calda cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii