Varza acra cu afumatura si masline negre

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa
Varza acra cu afumatura si masline negre

Ingrediente

  • -3 verze acre (eu am avut 2 verze si niste ramasite)
  • -cimbru
  • -piper
  • -ulei
  • -750ml suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -200g masline negre
  • -1,2 kg scarita afumata (a mea s-a nimerit cu putine coaste si multa carne-nu stiu cum de le-a scapat)
  • -apa

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei, sucul de rosii, piper, foile de dafin, apa pana se acopera varza si se baga la cuptor pana este aproape gata. Din cand in cand se mai adauga apa calda cand scade apa. Se pune apoi scarita (care era foarte bine preparata) si maslinele, se mai tine la cuptor pana se face varza. Cand este fiarta varza se scoate de la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise