Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea cat sa se patrunda un pic.Am scos carnea iar peste ceapa calita si grasimea lasata de carne am adaugat varza.Am calit si varza vreo 5 minute apoi am adaugat carnea si apa pana la nivelul la care era varza.Am acoperit oala cu un capac si am mestecat la fiecare 10 minute.Dupa vreo 20 de minute am adaugat rosiile pisate cu furculita si bulionul, am mai lasat 10 minute la foc mic si apoi am bagat totul la cuptor.A stat la cuptor 1 ora timp in care am mai mestecat din cand in cand.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii