Aceasta reteta e inventia lui Flory inspirata din varza a`la cluj.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Carnea se toaca prin robot se condimenteaza(se lasa sa absoarba condimentele cam 30 min) si se caleste in ulei incins pana asi schimba culoarea.Varza se toaca marunt si se adauga peste ceapa la care se mai adauga si restul verdeturilor tocate marunt. Orezul in spalam in mai multe ape.
Inr-o cratita antiaderenta, o ungem cu unt si asezam in straturi varza,orezul si carnea peste care turnam bulionul si smantana.Dam la cuptor 35-40 minute(practic pana se face orezul)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii