orezul se pune la fiert in 2 cani apa, cu putin Delikat. varza spalata si scursa bine se taie fideluta si se caleste in 2-3 linguri de ulei. carnea tocata (porc + vita sau pasare) se caleste separat 10-15 minute impreuna cu ceapa, se potriveste de sare si piper, se lasa sa se racoreasca, apoi se amesteca bine cu oul batut si se imparte in doua.
se pregateste o tava adinca sau o cratita larga astfel: se unge cu unt, se aseaza un strat de varza calita, se presara cimbru, un strat de carne, un strat de orez, un strat de varza, se presara cimbru, se aseaza un strat de carne si unul de orez, iar la urma restul de varza calita. se acopera bine cu folie si se da la cuptorul incalzit la foc mediu 30 minute.
se scoate tava, se inlatura folia, se toarna deasupra bulionul dizolvat intr-o ceasca de apa calda, se mai pun 2-3 linguri de smintina si se mai da la cuptor 10 minute. se serveste calda sau rece.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii