Varza se curata de cotoare, frunza cu frunza, se taie fisii subtiri si se pune la inabusit in untura infierbintata. Se amesteca si se adauga piperul boabe. Cind s-a inabusit, se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 40 minute, amestecand din timp in timp. Se serveste ca garnitura la diferite preparate, dupa preferinta.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii