Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se bate untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca, apoi se adauga oul si semintele de vanilie si se amesteca totul pana se obtine o compozitie cremoasa.Se aseaza intr-o tava de briose, forme de hartie pentru briose.Se toarna cate putin din aluat in fiecare forma.
Se dau la cuptor pentru 18-20 minute, pana cresc si se rumensc.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza dupa dorinta fiecaruia (eu am facut omulete din turta dulce si floricele rosii de Craciun).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii